Hoe werken we?

Waardebepaling achteraf

Wat kost het om Mooi Nederland in te huren? Dat bepaal je als klant zelf! Wij hebben er vertrouwen in dat je onze dienstverlening waardeert. En we helpen graag elkaar!

Wij werken daarom bij voorkeur volgens het principe van waardebepaling achteraf. Ook wel Pay what you think it’s worth genoemd.

uitsnede46

Zeker bij een presentatie, korte cursus of een kortere adviesrelatie, bepaalt bij ons de klant achteraf welke toegevoegde waarde Mooi Nederland heeft geleverd.

Vooraf bedenk je waarom je onze dienstverlening wilt, wat je hoopt te behalen. Maar ook wat je zelf in kunt brengen. Wanneer vind je het geslaagd? Wanneer overtreffen we je verwachtingen? Waarom kies je voor ons? Niet voor niks!? Omdat Mooi Nederland je verder helpt. Ideeën geeft, inspireert, nieuwe contacten oplevert, resultaat bereikt voor je, effect geeft in je organisatie. Hoeveel tijd en geld besparen we je? Wij leveren een frisse kijk op zaken. Maar leveren we ook een snellere en leukere wijze van werken? 

uitsnede45

Wij bepalen niet ons tarief. We gaan graag met jou het gesprek aan over onze waarde. Mooi Nederland geeft daarbij aan waarmee zij geholpen is. Mooi Nederland hanteert hiervoor een verlanglijst. Dat kan natuurlijk (gedeeltelijk) een financiële vergoeding zijn, maar het kunnen ook wederdiensten of gunsten zijn die Mooi Nederland als adviseur verder helpen Nederland mooier te maken. Vervolgens bekijk je wat je makkelijk kan leveren en waarmee Mooi Nederland geholpen is. Je kunt dus nog steeds in geld uitdrukken wat je onze dienstverlening waard vindt. Dan krijg je een factuur voor het bedrag dat je zelf bepaald hebt.

Bij langere adviestrajecten of bij interimdiensten zullen wij, eventueel na een startperiode, afspraken maken over een tarief. Dit tarief is afhankelijk van de gevraagde ervaring en expertise en de duur en overige voorwaarden van de verbinding die we aangaan.

uitsnede53

Onze dienstverlening is niet gratis. Wij doen ons uiterste best om voor jou als klant zo veel mogelijk waarde toe te voegen. Als we dit doen, willen we er achteraf ook graag de waardering voor ontvangen. Wij verwachten dus ook dat er vooraf budget beschikbaar is en zullen dit bespreekbaar maken.

Waardebepaling achteraf is vaak lastig als je er voor het eerst mee aan de slag gaat. Wij gaan graag met je het gesprek aan over onze waarde. Zo verkennen we samen wat onze toegevoegde waarde is.

Waardebepaling achteraf wordt onder andere gehanteerd door durftevragen.nl. Zie ook waardebepaling achteraf.info voor veelgestelde vragen. 

beeld-01-uitsnede